Få mere tid – med et boost af familierutinerne

Jeg drømmer om et samfund, hvor børnefamilier rent faktisk nyder hverdagen og ikke bare hutler sig igennem dagene indtil næste åndehul i form af weekend eller ferie melder sig.

For jeg synes det er så trist, at rigtig mange familie halser igennem hverdagen og jonglerer jobs, husholdning, børn og parforhold uden ret meget glæde og ofte med stress, frustration og manglende overskud.

I yderste konsekvens kan det ende med at koste den tætte kontakt til børnene eller parforholdet. Ja, faktisk kan man komme til at gå glip af sit eget liv, hvis man halser gennem det uden rigtig at lægge mærke til det.  

Oplever du for eksempel, at hverdagen kører på autopilot med fuld knald på ‘samlebåndsarbejdet’ for at kunne nå det hele?

Eller har du følelsen af, at du aldrig rigtig får gjort de ting, du længes efter fordi dagene bare forsvinder – både til hverdag og i weekenden?

Eller er du ikke den glade og nærværende mor, du gerne vil være?

Sådan skal det ikke være! Og der er en løsning. Det kan lade sig gøre, at skabe den hverdag, du drømmer om.

Det gælder om at gøre hele det kæmpe familie-logistik-praktik puslespil på nemt og enkelt som muligt.

Derfor hjælper jeg småbørnsmødre med organisering, struktur og planlægning af familielivet. Så der bliver frigivet tid og mental energi, samtidig med, at tidspresset letter og frustrationerne mindskes.

Det giver dig mulighed for at være glad og nyde livet til hverdag. Fordi du har tid til at dyrke de nære relationer med dine børn i de få timer, I er sammen til hverdag. Og du har tid til at pleje dig selv, dine venskaber og dit parforhold. 

Få tid til alt det sjove

I mit online foredrag herunder, fortæller jeg mere om, hvordan jeg i praksis arbejder med at strømline familiepraktikken, så der bliver mere tid til alt det sjove. Foredraget varer 45 minutter, så sæt dig godt tilrette med en kop te eller gå en tur, mens du lytter til mine budskaber.

I foredraget afslører jeg blandt andet:

 #1 Min metode til at skabe en hverdag med styr på praktikken og plads til kvalitetstid.

#2 Hvordan planlægning og struktur er din direkte vej til spontanitet og følelsen af frihed.

#3 Hemmeligheden bag at finde tid og overskud til at skabe mere tid og overskud.

Jeg håber at mit skriv her – og mit foredrag – har inspireret dig til at skabe det familieliv, som du drømmer om.

// Anne