Privatlivspolitik og databeskyttelse

Grundet GDPR er jeg forpligtet til at oplyse dig om følgende, når jeg behandler de persondata om dig, som du har delt med mig.

For tilmeldte til mit nyhedsbrev

Følgende typer af oplysninger bliver registreret: Navn og email. Ved at indtaste informationerne (f.eks. på annestald.dk eller via mailchimp, som er min leverandør af CRM system) accepterer du, at informationerne bliver registreret og gemt. Indtastningen vil typisk ske i forbindelse med download af video og/eller tilmelding af nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev via link i nyhedsbrevet.
Data bliver gemt hos Mailchimp (www.mailchimp.com).
Oplysningerne bruges til at kunne sende dig det materiale, som du har registreret dig til.
Håndtering og brug af data overholder dansk databeskyttelseslovgivning. Du kan læse mere om min privatlivspolitik, herunder mere om dine rettigheder som registreret, og databeskyttelse herunder.

For kunder, der gennemgår forløb eller modtager anden rådgivning gælder desuden

Følgende typer af oplysninger bliver registreret: Navn, telefonnummer, mailadresse.Herudover diverse information, som jeg får fra dig i forbindelse med sessioner og hjemmearbejde.

Jeg videregiver ikke dine personoplysninger til andre uden dit udtrykkelige samtykke.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til info@annestald.dk.

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Jeg har tavshedspligt, og alt hvad du fortæller mig, er fortroligt. Alt bliver mellem dig og mig, og det er vigtigt, at du er villig til at være åben og ærlig gennem hele forløbet.

Jeg opbevarer alle fysiske noter fra sessionerne i en aflåst boks, som kun jeg har nøgle til. Og alle elektroniske dokumenter ligger på min computer samt Googles services (primært Gmail og Google drev). Der er stærkt password på min computer og google konto, som kun jeg kender.

Jeg bruger dit hjemmearbejde og mine noter til at kunne give dig den bedst mulige rådgivning, og kunne målrette min coaching til dine ønsker, behov og situation. Så alle data er nødvendige for, at jeg kan gennemføre forløb med dig.

Senest 6 måneder efter et forløb er afsluttet, sørger jeg for, at alle papirer bliver makuleret forsvarligt, og elektroniske filer, fx mails og vedhæftninger slettes permanent. Jeg opbevarer data i 6 måneder for at have mulighed for at kigge tilbage i tilfælde af, at du ønsker yderligere rådgivning.